Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
adwokat z ZZ jest jeszcze mniej skuteczny niz adwokat z urzedu w Polsce
jedyne co ci moze pomoc to prasa jeden art w gazecie przyniesie wiecej pozytku niz ATi ZZ razem wziete
a z doswiadczenie to ZZ wystepuja w sprawach o przywrocenie do pracy na stanowiski ze ze wzgledu na zdrowie psychiczne nie wrocisz do zakladu bo macie konflikt z pracodawca i jak wygrasz sprawe to jedyne dostaniesz swiadectwo pracy ze sam sie zwolniles
a wtedy zasilku nie dostaniesz przez 2 miesiace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

(nazwauzytkownikajuzistnie)
Stały Bywalec
Juziokrowa napisał:
"Słyszałem że to przysłowiowe wyrzucanie pieniędzy w błoto"
No to jest rzeczywiscie przekonywujace i wiarygodne stwierdzenie na ktore niemozliwe jest znalezienie kontrargumentow. Racja jest racja ! Glupota jest zwracac sie do adwokata ze zwiazku

Ja niczego nie twierdzę. Pytam czy komuś związki zawodowe pomogły, bo słyszałem, zapoznałem się z sytuacjami w których nic nie zyskali a wręcz stracili i związki nadal są bezsilne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(6e6)
Maniak
Potrzebuje koniecznie pomocy, maz zostal nieslusznie zwolniony z pracy. Czy moze mi ktos polecic Namiar na dobra kancelarie adwokacka w zakresie prawa pracy, czy innej pomocy. Maz nalezy do zwiazkow zawodowych ale potrzebujemy dodatkowej pomocy. Dziekuje z Gory za ewentualne informacje i pozdrawiam

jak maz nalezy do zwiazkow to czemu nie oddacie sprawy im, tam jest klaura ze pomagaja w przypadku nieslusznego zwolnienia z pracy. macie prawo do 30 min kontaktu z adwokatem zeby wyjasnic sprawe...chyba starczy zeby sie wyslowic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Czarek Panek
(Cezar43267)
Wiking
korzystałem z tej firmy kilka lat temu ,w trzy miesiące sprawa została pozytywnie na moją korzyść rozstrzygnięta

www.nordialaw.com/contact/norway
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
171 Postów

(wsteczniak)
Stały Bywalec
nazwauzytkownikajuzistnie napisał:
Ty jesteś tak zajebiście bystry i mądry chłopak Wsteczny że nie potrafisz zrozumieć prostego przekazu. Uczepiłeś się ośle chłopaka i masz frajdę. Olej wstecznego bo to kretyn jest.
Najlepszy to wystarczająco dobry, aby poradził sobie w tamtej konkretnej sprawie a Ty czytając to powinieneś wiedzieć że nie ma określenia najlepszy prawnik bo takiego prawnika nie ma. Najlepszy/a to jest polska wódka, polskie ogórki, polski bigos a nade wszystko polskie dziewczyny Od najlepszego prawnika znajdzie sie lepszy tak samo jak na cwaniaka większy cwaniak. Trzym się wsteczny i następnym razem jak będziesz robił show swojego słownicta, którego w połowie sam nie rozumiesz to zastanów się czy oby sam sobie w kolano nie strzeliłeś.

Jestes ponadnormatywnym debilem. Ze nie rozumiesz przekazu jest sprawa oczywista, po co wiec otwierasz jape oszolomie?
Powiedz no cieciu w jaki sposob ktos lub cos moze byc lepszy/e od najlepszego? Skoro to stopien najwyzszy?
Robisz pizdo zarzut z pytania, przypominam, ze to nie ja uzylem tego zwrotu a ow kolega. Intencja moja bylo zrozumiec ten wywod, gdyz byl on daleki od zasad pisowni o logice nie wspomne. Wiesz co to takiego logika i czym sie zajmuje?
Rozumiem, ze to co napisalem jest dla ciebie niezrozumiale i traktujesz to jako "show"
To samo dzieje sie gdy chlop ze wsi po raz pierszy widzi pokaz iluzjonisty lub odwiedza cyrk.
Choc w jego pustej glowie nie miesci sie w jaki sposob iluzjonista dokonuje takich "dziwow" to nie oznacza iz jest to prawdziwa magia a jedynie odpowiednio uzyta wiedza .

W wypadku , ktory rozpatruje zaistnial blad formalny i staralem sie go wyjasnic. By takich bledow nie popelniac czlowiek myslacy zadaje sobie pytanie o relacje pomiedzy wyrazeniami by kontekst byl zrozumialy. Warto zatem wiedziec czym jest semantyka i logika, choc dla ciemniakow twojego pokroju to wiedza tajemna kwalifikujaca sie na stos.

PS Ile bys sie nie produkowal na MN, to jednak madrzejszym juz nie bedziesz, choc poprzeczke masz zaledwie powyzej poziomu gruntu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

Stały Bywalec
wsteczniak napisał:
Powiedz no cieciu w jaki sposob ktos lub cos moze byc lepszy/e od najlepszego? Skoro to stopien najwyzszy?

Gdzie Ja napisałem że coś może być lepszego od najlepszego? Napisałem że nie ma najlepszego prawnika rozumiesz? Tak wiem co to logika. I bez trudu zrozumiałem że kolegę poniosło z "najlepszym prawnikiem" natomiast Ty musiałeś się troszkę pomęczyć.
Cała reszta, którą pisałeś to typowe dla Ciebie bla bla bla więc nie będę komentował
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
171 Postów

(wsteczniak)
Stały Bywalec
wsteczniak napisał:

Gdzie Ja napisałem że coś może być lepszego od najlepszego? Napisałem że nie ma najlepszego prawnika rozumiesz? Tak wiem co to logika. I bez trudu zrozumiałem że kolegę poniosło z "najlepszym prawnikiem" natomiast Ty musiałeś się troszkę pomęczyć.
Cała reszta, którą pisałeś to typowe dla Ciebie bla bla bla więc nie będę komentował

Napisales "Od najlepszego prawnika znajdzie sie lepszy" Jezeli wczesniej napisales, ze nie ma najlepszego prawnika a nastepnie to cytowane zdanie to jedynie oznacza, ze jestes gamoniem. Jak tu ktos kiedys ladnie napisal "to sie nie dodaje" Nadazasz?

Rozumiem, ze bedac miernota moj sposob pisania moze cie draznic, ale wynika to jedynie z braku znajomosci terminologii. Ludzie boja sie tego czego nie rozumieja, wiec by zlagodzic dysonas probuja to oswoic poprzez osmieszenie.
Stres to wiedza, a tego tu zabraklo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

Stały Bywalec
wsteczniak napisał:
wsteczniak napisał:

Napisales "Od najlepszego prawnika znajdzie sie lepszy" Jezeli wczesniej napisales, ze nie ma najlepszego prawnika a nastepnie to cytowane zdanie to jedynie oznacza, ze jestes gamoniem. Jak tu ktos kiedys ladnie napisal "to sie nie dodaje" Nadazasz?

Rozumiem, ze bedac miernota moj sposob pisania moze cie draznic, ale wynika to jedynie z braku znajomosci terminologii. Ludzie boja sie tego czego nie rozumieja, wiec by zlagodzic dysonas probuja to oswoic poprzez osmieszenie.
Stres to wiedza, a tego tu zabraklo.

Durniu "najlepszy prawnik" od którego znajdzie się lepszy to ten o którym pisał kolega wcześniej Ogarniasz? Ja pisałem że nie ma takiego pojęcia jak najlepszy prawnik.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
To ja moze podsumuje te dyskusje:
Zwiazki sa do dupy i nic nie zrobia, zreszta przynaleznosc do zwiazkow to jak to ktos gdzies slyszal wyrzucanie pieniedzy w bloto. Garstecki to cienki bolek. Dodatkowo kazdy prawie z uczestnikow dyskusji przyjal na klate kilka epitetow (debil, kretyn, idiota, ruski agent gdzies tam nawet sie napatoczyl), oraz epitetami sypal naokolo. I to by bylo tyle.

A nie, bylbym zapomnial, prasa, potega prasy. Cysiek proponuje isc z tym do gazet...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
a czy ta Polka co ja zwolnili z pracy za rozmowy po polsku wrocila do pracy ?

nie, jedyne co dostal to odszkodowanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok